Nézd csak

2018. január 8., hétfő

Szent Világhazugság


Nem azokhoz szólok, akik alszanak. Azokhoz szólok, akiknek nyiladoznak a szemei.
Hozzájuk szól a világ minden tanítása.


Nem politizálok, nem megyek bele érdekek mentén ütköző pártok és pártemberek csatározásainak elemzésébe. És nem vizsgálom a rendszer hibáiból adódó egyéni sérelmeket.

A valóság az, hogy mindennek van háttere.
Még egy olyan egyszerű helyzetnek is, ha valaki a kocsmában iszik egy sört. 
A kocsmai sörivás nem véletlenül és nem ok nélkül történik.
Kell, hogy legyen előtte egy szellemi művelet, amit úgy hívunk, szándék.
A világ látványos történései sem csak úgy, maguktól következnek be.
A világ folyása az nem egy emberektől független folyamat, és nem igaz, hogy általunk nem befolyásolható.
A piacok változását, a pénz árfolyamát, a nemzetek eladósodását befolyásos emberek szándékai határozzák meg. És ne hidd, hogy a szándékuk igazságos és humánus, ha eddig esetleg azt hitted volna.
Továbbá ne hidd azt sem, hogy a politikusok irányítják érdemben a világot.
Igaz hogy ez is árnyalt, mert van, és volt olyan ország, ahol vezér politikus, nemzetvezető irányít, vagy irányított.
Ilyen volt a líbiai vezér, amíg rá nem szálltak a sasok, akiknek kevés a saját életterük.
A hatalom és uralkodási vágy képes embermilliókat  megölni, a megmaradtakat szolgaságba taszítani. A tömeggyilkosok itt élnek ezen a bolygón. Egy részük a tévéből mosolyogva hazudozik,  a többiek a háttérből irányítják az eseményeket.
Megvették kilóra az összes hivatalt, a törvényhozást, övék a központi bank, övék a média jelentős része. Ebből a hivatalosnak hazudott médiából dől a sok álhír, a moslék, és innen mocskolják a valódi híreket közzétevő portálokat, tévéket, napilapokat. 



A tömeggyilkosok nyilatkozataikban demokráciáról hazudoznak. Azokat az országokat, amelyek nem tartoznak a központi bankjuknak, tehát nincsenek eladósodva feléjük, terrorista rezsimnek kiáltják ki.
Ehhez hasonló hangok felénk is elhangzanak, igaz?

Ezekben az országokban a gazdasági bérgyilkosaik lázadásokat szítanak, pénzelve a kormány ellenzékét. A káoszhelyzetet kihasználva, ha csendben nem megy, erőszakkal megbuktatják a kormányt, ráteszik a kezüket az ország gazdasági kincseire. A nemzeti bankot függővé teszik a központi bankjuktól, kölcsönöket adnak uzsoráért. Így aztán beindul az adósságspirál, az ország belekerült a sasok adósságcsapdájába.  Természetesen kell egy bólogatókból álló bábkormány is a tömeggyilkosoknak, mert ők hosszútávra akarnak berendezkedni.

De mi van, ha nem sikerül a kis balhés manipuláció?
Akkor bizony nagy balhéra van szükség, több millió ember életét feláldozva a nagy cél érdekében.
Ez történt Irakban is. Feltételezett, de nem létező fegyverek miatt porig kell bombázni az országot, elpusztítani az építészet, a kultúra remekeit, és mindent amit csak lehet, mert a hatalom megszerzésénél nincs izgalmasabb érzés.
És következett Szíria.
És most Irán van soron, mint a legújabb célpont?

Egy volt tengerészgyalogos véleménye, aki közelről ismeri a helyzetet:

       
A hatvanas-hetvenes évek történelemkönyveiben az akkori hatalom meggondolatlanul őszintén kibeszélt egy ma tabunak számító tényt. Ezt ma nem szabad hangoztatni, mert akkor megütheti a bokánkat a nagy testvér.
Közelítőleg ez állt a régi iskolai történelemkönyvekben:
Az USA az imperialista világ vezető hatalma világuralomra tör!
A mai hivatalos álláspontok szerint ez nem így van, ők csak az emberi jogokat védik az erőszakkal és a terrorizmussal szemben. És közben védetlen emberekre szórnak bombát, nemzeti kultúrákat zúznak porrá.
Olyan országokkal szimpatizálnak, ahol a megerőszakolt nőt korbácsolással büntetik, mert az erőszaktevésért az áldozat a felelős. De ez csak a jéghegy csúcsa, mert a szaúdi demokráciában a lefejezés is nagy divat ám!
A világ drogkészletének nagy része Afganisztánból származik, ahol az amerikai katonák őrzik, vigyázzák a mákültetvényeket. Nehogy elvesszen, más kezébe kerüljön a haszon.
 

"Az Európai Egyesült Államok már a legelején , amikor szén kereskedelemről volt szó a nemetek meg a franciak között, már 1952 ben el lett döntve. Azóta minden országot becsaptak, nem mondták meg a végső célt. Szó sincs itt hibákról, útkeresésről, itt az eredeti sötét terv végrehajtásának nehézségeiről van szó.
Itt nem az EU vezetői hibáznak, ők csak bábuk. Nehezebb a végrehajtás mint a háttérben dolgozó erők gondolták. Ha valaki azt hiszi hogy a nagy tervet, az országok nemzetek nélküli színes bőrű, központilag diktatórikusan irányított kontinens tervet most feladjak az nagyon naiv.
Ezek mindenre képesek.  Ha kell háborúk lesznek, tízmilliók meg fognak halni Európában, káosz lesz amit kihasználva végigviszik a szándékukat. Nincs felső határ."


"G. Soros számtalan országban finanszírozta zavargások kirobbantását, érdekelt volt országok régiók tönkretételében (Ukrajna).
Magyarországon is azért fektetett be nagy összegeket oktatásba (CEU), hogy kineveljen egy neki elkötelezett, a hazáját elárulni kész tábort. 

Itteni befektetéseinek célja hazánk tönkretétele civil szervezetek, NGO-k segítségével.
 Nincs mit megköszönnünk neki. Akiket ránk szabadított sem menekültek, hanem szervezetten vándoroltatott harcosok, nem értünk jönnek, hanem ellenünk! 
Soros azért segítette annak idején az MSZMP eltakarítását, mert már útjában állt a kommunizmus a pénzhatalmi háttérerőnek. A kommunizmus megtette a szolgálatait, amire létrehozták, bárgyúvá és kifoszthatóvá tette a nemzeteket, ezért váltották le. 
Innentől kezdve - az előzetes tervek szerint - a globális pénzhatalmi világerő vette át kifosztásunkat. Soros a háttérerők egyik meghatározó figurája, nemzetek hóhéra."




Mi, Magyarország azért vagyunk a nyugati áldemokrácia szemében szálka, mert inkább kelet felé nyitunk gazdaságilag, nem a központi banktól kérünk pénzt kemény uzsorateher ellenében.
Nem illünk a sunyi tervbe, így mi fasiszták vagyunk és demokrácia ellenesek.
Az, hogy a németek nagyobb mértékben függnek az orosz gazdaságtól mint mi, cseppet sem zavarja a vádaskodókat. Nekik szabad kereskedni keleti irányba, nekünk nem.
A franciák is nyitni akarnak a kínaiak felé, mert biztosítani akarják a gazdasági stabilitásukat.
Velük sincs baj, csak a magyarokkal.
A nálunk dúló vad kapitalizmus, a nagy fogyasztói társadalom áldozatait a hazai ellenzék úgy állítja be, hogy őket a kormány tette tönkre. És hogy az oroszokhoz, kínaiakhoz való gazdasági közeledés lesz az ország veszte.

Ha most a Fidesz lenne ellenzékben, mit mondana?
Azt, hogy a (most csak példaként említett, képzelt, bal oldali beállítottságú)kormány az imperialista Amerikát szolgálja ki. Azt az Amerikát, amely egy etnikai katyvasz, nincs nemzeti öntudata, de van egy álma az amerikai nép tulajdonosainak: uralkodni a Föld teljes lakossága felett. 

A kormány ma ellopja az uniós forrásokat, ez a "hivatalos" ellenzéki álláspont.
Valójában az történik, hogy kapitalista mintára fejleszti a gazdaságot.
A cégeket magánkézbe adja olyan embereknek, akikben megbízik.
Akik hozzájárulnak a nemzeti vagyon gyarapodásához.
Szemben a nemzeti vagyonnal ott vannak a nyugati multi cégek. Ők nem a mi hasznunkra tevékenykednek nálunk. A magyar gazdaságot még a kilencvenes években túlprivatizálták, nyugati érdekeltségeknek kótyavetye áron elherdálták.
Kik ők?
Nem tudhatjuk, mert minden oldalról buknának a közismert, szeretett-utált-tisztelt-lenézett, tévéből ránk mosolygó bűnözők.  Ezt a blamázst sem a jobb, sem a bal oldal nem vállalja.
A nálunk működő gazdaság jó része nem a miénk! 

 

Nagyon fájó számunkra, hogy a nyugat az uniós források mintegy dupláját veszi el tőlünk, miközben a hazai ellenzék élteti a brüsszeli rezsim hamis jó szándékát. 

A világuralmi törekvések léte már régóta elmebeteg ötletként vannak számon tartva még a lakosság körében is. Ezt teszi a hatalom médiapropagandája. Aki egy gazdasági, katonai és média nagyhatalom jó szándékának hiányát emlegeti, az csakis elmebeteg lehet az álhivatalos tájékoztatás szerint. Még akkor is, ha évtizedek alatt bebizonyítja, hogy tömeggyilkos és a saját lakosságát sem kíméli. A rengeteg testileg megcsonkított, lelki beteg veterán harcosból már külön hadsereget lehetne felállítani, ha alkalmasak lennének rá.

Az elmebeteg bélyeg az egyetlen amit a hatalom és a trolljai, no meg az elbutított naiv emberek "bizonyítékképpen" föl tudnak hozni a tisztán látók ellen. A nem is olyan régi Szovjetunióban is alkalmazták a módszert, sőt elmegyógyintézetben tartottak egyes ellenzéki embereket. 

A menekültek kérdése hogyan is került elő?
A sasok rászálltak a hazájukra, romboltak, gyilkoltak, és most ezek az országok a sasok központi bankjának örök adósai.
Ekkora aljasság hogyan létezhet?
Hatalomvágyból.

A megoldás már többször elhangzott a brüsszeli parlamentben is.
A menekültek országainak adósságát el kell engedni!
Ilyen egyszerű!
Hisz segíteni akarunk, nem?!
Nem, éppen az a cél, hogy hatalmas adósságban vergődjenek, az országuk lakhatatlan legyen és Európába lehessen őket küldeni, ahol aztán szembe lehet állítani ezt az elmaradott tömeget az európai őslakossággal.
Volt ilyen törekvés nálunk is. A romákat akarták hozzánk zárkóztatni anélkül, hogy az értelmi szintjüket egy hangyányit is emelte volna az közoktatás.  És ez a mai napig tart, olyannyira, hogy már sok magyar ember értelmi szintje is a nulla felé közelít.


De miért is tennének olyat a nyugat-európai vezetők, ami zülleszti, tönkre teszi a saját országukat?
Miért fogadják tömegesen a menekülteket?
Van egy tippem. Ők hazaárulók. Ne háborogj ha háborognál, van tovább is!
Amint tarthatatlanná válik a helyzet, eluralkodik a káosz, nekik van lehetőségük arra, hogy megpattanjanak, mert a megbízójuk, a nagy testvér befogadja őket. Nincs kizárva, hogy jutalmat is kapnak az árulásért.

Egyelőre folyik a világ gyarmatosítása, lassan, de már nem annyira biztosan, mint negyedszázaddal ezelőtt. Az internet adta tájékozódási lehetőségeket napról-napra több ember használja.

Hogyan és miként lehet, hogy mai magyar kormány mindent ellop a néptől, és a saját zsebét tömi?
Nyugi, ez a kapitalizmus működésének alapja. Nyugaton sincs másként.
A politikai hatalom mögé kell egy gazdasági hatalom, amit a pénz jellemez legjobban.
Kellenek olyan tőkés-milliárdosok, amikben meg lehet bízni. Akik nem akarják eladni az országot.
Az is fontos, hogy kevesen legyenek ezek a bizalmi emberek, hogy az árulásnak elejét vegyük.
A hasznot ma még a gazdaság felépítésére kell fogy fordítsuk, mert el vagyunk maradva a nyugattól!
Igaz?
Ha a plusz pénzeket mind a bér és nyugdíj emelésére, és egyéb nem termelő-fejlesztő ágazatokba pumpálná a kormány, hamarosan összeomlana a gazdaság!
Egyébként mi is a bizonyíték arra, hogy a a kormány szétlopja az országot?
Az, hogy az ellenzék naponta ezt kiabálja.
De ha valóban lop a kormány, és ha az ellenzéknek, vagy bárkinek bizonyítéka van erre, köteles lenne feljelenteni!   


Jelenleg nem áll rendelkezésre más, emberközpontú modell, amit utánozni lehetne. Csak ez, a kapitalista, magántulajdonú hűbéri rendszer.
 - De a nyugati országokban magasabbak a bérek, kisebb a nélkülözés, nagyobb a jólét!
Látszólag igen, de nézd csak: náluk nő a bevándoroltatott tömeg, és ez egy időzített bomba.
A nagy testvér őket sem kíméli, inkább alárendeli a saját céljainak.
A több pénz, a szociális "érzékenység" csak álca. Be kell fogni a nép száját valamivel.
Aztán el kell még butítani tévéműsorokkal, okos telefonokkal, tabletekkel......
Ja, hogy ezek a kütyük nálunk is megvannak? Akkor nem is élünk olyan rosszul...

De! Rosszabbul élünk, mert a nyugati multik naponta hordják kifelé a pénzt Magyarországról!
Nekik évszázadokon keresztül voltak gyarmataik, akiket kiraboltak, ahonnan most özönlenek hozzájuk a szegény népek.  De még ez sem elég, a magyar gazdaságot is gyengíteni kell, függővé kell tenni!
Nekünk nem volt, ma sincs gyarmatunk, és megpróbálunk függetlenné válni, amennyire csak lehetséges.
De miért adósodunk el akkor kelet felé?
Nem vagyok a kormány embere, de igyekszem a logikájukat megérteni.
Szerintem azért nyitunk kelet felé, mert ott nem fenyeget minket az a hatalmas uzsora, amit a központi bank rakna ránk.
Minket túl privatizáltak a 90-es években, a nemzeti értékeink a nyugati mészároslölökhöz kerültek.
 
Ha el tudtad olvasni és érted is amit írtam, de továbbra is a kormány és a magyarok vesztét akarod, ha gyilkolást és káoszt vizionálsz megoldásként, akkor:
1. Szívedben nem vagy magyar
2. Magyar vagy, de eltévedtél. Ne higgy az uszítóknak!


1 megjegyzés: