Nézd csak

2018. augusztus 6., hétfő

Antimagyarok

"Ma nincs jogorvoslat semmire. Csak ügyvéden keresztül mehet minden és csak a békéltető testületre a bíróság elé, ahol nincs megfelelő szakmai vizsgálat semmire, és az eljárás a 100 ezer Ft-os magyar fizetésekhez és nyugdíjakhoz képest elérhetetlen a magyarok számára.
Még a törvénytelenül, SEMMIS SZERZŐDÉSSEL elvett köztulajdont sem tudják visszaperelni (nem volt eladó, nem volt kölcsönösen kialkudott és kifizetett vételár sem, a magyar föld elvétele jogtalan volt).

 Soros György egyeteme, a CEU, csak a zsidóságot oktatta, akiknek bőven van egyetemi férőhely választási lehetőségük Magyarországon, így az nem pótol hiányt...

A zsidóságnak mindig volt állam által fizetett fegyvere és útlevele, jól fizető állása, ahol soha nem lehetett őket megtalálni, mért mindig másokkal végeztették el a "piszkos" munkát a szocializmusban is. Ha kiderültek a disznóságaik, rögtön ráfogták azt az oroszokra, akik itt sem voltak. A magyar férfiak fegyverét a mai napig elkobozzák, és útlevelet sem kaptak a szocializmusban.

A zsidóság a "jótékonyságból" magának csinál adó, és járulékmentes milliárdokat, a legnagyobb fizetéseket azon keresztül felvéve, a közt kikerülve, majd abból a "közösből", amibe soha nem fizet be egy fillért sem, mert csak magát támogatva alapítványon át fizeti ki saját kimutatható jövedelmét, a láthatatlan mellett, ő veszi a közösből a legnagyobb nyugdíjat, munkanélküli, otthonteremtési, cégalapítási, és egyéb támogatásokat, amely a 100 ezer Ft alatti nyugdíjakból élő magyarságnak nem jár. Nekik (a magyaroknak) engedély kell még a levegővételhez is. Nem kaphatnak diplomát (jogi, orvosi, tanárai, bölcsész, ..).

Mára a BME-t is lekönnyítették számukra, ahova korábban képtelenek voltak bekerülni, mivel az általános iskolai reál tárgyakat sem tanulták meg.
Ők végig bulizzák, csalják, lopják, sikkasztják, érvénytelen szerződéseket lenyomva a magyarság torkán, és minden értéket külföldre kimenekítve. A legnagyobb offshore megtakarítások a "szegény" Magyarországról vándoroltak ki. Ők támogatnak minden bajba jutott embert a világban a magyarok pénzét elvéve, őket nyomorra, halálra ítélve.

Lassan az egész világ Izraelből Magyarországra bevándorolt, innen tovább vándorolt "magyarból" áll, azokban az országokban, ahol magyar embert még sosem láttak, mert van, aki úgy hal meg, hogy még a saját falujának elhagyására sem volt soha egy fillérje sem. A magyar zsidóság folyton mellébeszél, és ahol megjelenik ott valami mindig eltűnik, mert büdös a munka!

A zsidóság bárhol él, munka helyett állandóan spekulációból és más népek véres elnyomásából él.

 A sokat emlegetett 1956-ban sem történt más, mint a magyar fiatalokat a zsidók kicsalták a budapesti közterekre meghalni. Minden politikai eseményből utána ők húztak hasznot, azt hazudva, hogy ők támadás, elnyomás, veszélyeztetés alatt állnak.

Így irtották folyamatosan a magyarságot és így csalták ki a lelkesen segítő nyugat pénzét is. Veteránoknak nevezték el magukat, a Nemzetközi Vöröskereszten keresztül egymás mellett hamisan tanúskodva, amiért még a meg sem született unokáknak is nagyon értékes ingyen lakás járt, a magyaroknak, akik felépítették, 200-300 km-ről utazva a zsidó fővárosba, Budapestre, ők csak egy tömegszállásra voltak jogosultak, amelyet a börtönviselt lengyel Demszky főpolgármesternek kinevezése után azonnal felszámolt, a magyar férfiakat utcára tette, akik egy tél alatt tömegével meghaltak.

Demszky és az SZDSZ párt szemlélete szerint "Nincs több ingyen kenyér a magyaroknak!" Kuncze Gábor pártelnök még messzebb ment. cián-tabletta osztást javasolt a magyarok számára, hogy "legyen meg az Ő országuk" , "legyen meg az Ő akaratuk!", miközben soha nem volt más akarat, csak zsidó, annyi különbséggel, hogy a demokrácia előtt a magyarok dolgozhattak és volt köztulajdonuk, ami ma nincs.

Magyarországon kizárólag a magyarokat üldözik 63 éve. Zsidó üldözés a holokauszt időszakát leszámítva, amiben a magyarság csak bújtatta a zsidókat, akik azt úgy köszönik meg, ahogy Orbán Viktor Soros Györgynek. Ebben az országban mindig a zsidók irányítottak, függetlenül attól, hogy a folyamatosan Izraelből bevándoroltatott zsidóság külföld felé mikor mit mondott.
Nem a kommunisták vezettek, itt 63 éve mindig a zsidóság vezetett, magyar hozzászólást sem engedve.

A világban szétszóródott "magyar" zsidóság mind a magyarok pénzének elvételével hagyta el az országot és csinált karriert külföldön.. A magyar zsidóként szegényen élő Soros György is hatalmas tőkével távozott a vonattal. Soros György becsületesnek hiszi magát, mert az elvitt értéket iskola tejjel hálálta meg a magyarok pénzéből. A zsidóság a zsidóságtól vette fel a hiteleket Magyarországot felkínálva jelzálogként, a magyarokat millió számra kiirtva a munkahelyi balesetekkel, kórházakkal, munkahely elvétellel, mérgező gyógyszerekkel, drogokkal, otthon elvétellel, ..... Ennyire jó és hálás emberek ők.

Ha a zsidóság nem vett volna el a magyarságtól mindent, a szorgalmas, tehetséges (Dr. Horváth István professzor érelmeszesedés elleni vakcinája és a művér találmány és 70 millió Ft-jának rendőrség általi elkobzása, .....) magyarságnak nem kellene a mai napig nyomorognia, éheznie, saját országban hajléktalanként , munkanélküliként megtűrt SENKIKÉNT élnie.
Mindezt a fizetett munkanélküli zsidóság kegyetlenségének köszönhetjük, akik ennek kimondásakor "rasszistának" kiáltják ki a magyarokat.

 63 éve a magyarságnak nincs szavazati joga, törvényhozási joga, köztulajdonhoz való joga, diplomához, jóléthez való joga a máig is saját nevét viselő Magyarországon, a saját hazájukban."

Forrás: Youtube 
https://youtu.be/tauN4etq36E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése